Laat ons u rondleiden over het uitgestrekte domein van La Chassagne, dat bestaat uit twee beekdalen, enkele heuvels en veel bos en weide. Het kampeerterrein is 2,5 hectare groot met 38 standplaatsen. 's Morgens wordt u wakker met de vogelgeluiden. Ga met ons mee voor een uitstapje in de groene omgeving waar de vlinders om je heen fladderen. Al wandelend komen we middeleeuwse torens tegen, we steken ongetemde beekjes over en doorkruisen weiden en bossen. Op de fiets hebben we het ruige rivierdal van de Cher binnen bereik, de middeleeuwse stad Montluçon en Néris les Bains (een kuuroord sinds de Romeinse tijd). Tenslotte plonzen de kinderen 's avonds in het zwembad om af te koelen.

In het hoogseizoen komt de bakker drie ochtenden per week op het terrein. In ons restaurantje kunt u een paar keer week genieten van de plat du jour (eten wat de pot schaft).

In het bureautje kunt u toeristische informatie vinden van de omgeving. We hebben foldertjes beschikbaar en een verzameling activiteitenkaarten voor u samengesteld. Deze kaarten zijn ook op deze site te vinden onder de volgende links: Op en rond de camping en tips, Activiteiten en zwemgelegenheden, Chateaus en tuinen, Steden en musea. Wanneer u te voet of met de fiets op pad wilt gaan, hebben wij ook wandel- en fietsroutes te leen.


Als u wilt weten waarmee de camping is uitgerust, volgt u de volgende link.

Voor de tarieven kunt u deze link volgen.

Reserveren is eenvoudig. Volgt u deze link en vul het formulier in.


 

vlindervoorwebpage_120px