Op weg naar Lieu-dit La Chassagne, 03420 Ronnet

Vanuit Nederland of België

U rijdt vanaf Parijs via de A71 richting Clermont-Ferrand en later ook Montluçon (de dichtstbijzijnde stad). Via afslag "Montluçon" verlaat u de A71. U komt dan op de A714. U neemt direct de afslag "Commentry" en "Néris-les-Bains". U komt uiteindelijk op de D2144, die in zuidelijke richting naar Clermont-Ferrand leidt. Aan de D2144 ligt, ongeveer tien kilometer voorbij het dorpje Néris-les-Bains, de afslag naar het dorpje Ronnet. Neem deze afslag, de D154 (niet de D460), aan uw rechterhand gelegen, en volg verder de bordjes van de camping.

Vanuit andere delen van Frankrijk

Zorg dat u op de D2144 komt. Aan deze weg ligt, tussen Montluçon en Clermont-Ferrand, de afslag D154 (niet de D460), naar het dorpje Ronnet. De afslag bevindt zich zo'n vijftien kilometer ten zuiden van Montluçon, aan uw rechterhand als u uit de richting van laatstgenoemde stad komt. Volg na de afslag verder de bordjes van de camping.

GPS coördinaten

46,203831 en 2,695223 of 46º12'13,8"N en 2º41'42,8"E

Als u ons adres (Lieu-dit La Chassagne, Ronnet) in uw navigatiesysteem zet dan komt u uiteindelijk uit voor ons huis, aangezien we hetzelfde adres hebben als de camping. Maar de ingang van de camping is ongeveer 100 meter vóór de oprit van ons huis. Als u de oprit naar ons huis omhoog rijdt dan heeft u nauwelijks ruimte om te draaien met een caravan of camper, en het is doodlopend. U moet dus, als u er bijna bent, de aanwijzingen van uw navigatiesysteem negeren en uitkijken naar de vlag en het bord van de camping waar u linksaf moet.

Tip voor het rijden rond Parijs

Vanuit het noorden kunt u 'Bordeaux' blijven volgen. U komt dan op de A86 terecht. Het is wat verder rijden maar waarschijnlijk niet zo druk als de Boulevard Périphérique. Vanuit het zuiden kunt u 'Lille' blijven volgen.