Reserveringsformulier Safaritent

Alle velden met * zijn verplichte velden.

U kunt bijvoorbeeld vragen om een ledikantje en kinderstoel wanneer uw kind nog klein is.

Lees alstublieft 'onze spelregels' hiernaast goed door.

VinkjeOnze Spelregels

Reserveren

Een safaritent van La Chassagne reserveren is heel eenvoudig. Vul uw gegevens en de reserveringsperiode op het linker formulier in en druk op de knop 'verstuur'. Houdt u er rekening mee dat alle velden met een * verplichte velden zijn. U kunt het formulier pas versturen als die velden zijn ingevuld. Reserveren is verplicht om te kunnen verblijven in een safaritent. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en in geen geval doorgegeven aan derde partijen.

Als u een reserveringsformulier heeft gestuurd kunt u binnen een dag een antwoord verwachten. Als u geen antwoord krijgt controleer eerst even de spam-folder. Of anders kan er sprake zijn van een technische storing. Stuurt u dan alstublieft een directe mail naar ons (info@lachassagne.net).

Overmaken

De kosten van het reserveren bedragen € 15,- plus de helft van de huurprijs. Uw reservering is geldig als het geld is overgemaakt op de Credit Agricole Centre France-bank, IBAN FR76 1680 6021 0066 0750 6834 551, BIC AGRIFRPP868, t.a.v.: Maarten Schuit en/of Mary Ann Koops, La Chassagne, 03420 Ronnet.

Als u de reserveringskosten overmaakt onder een andere naam dan degene die gebruikt is voor de eigenlijke reservering, vermeldt dan alstublieft de naam gebruikt voor de reservering bij de overboeking. Dit voorkomt gebroken koppelingen in onze administratie.

Na ontvangst van het reserveringsbedrag wordt u een bevestiging toegestuurd. Uiterlijk een maand voor het betrekken van de safaritent dient het resterende bedrag te worden overgemaakt.

Annuleren

Ten aanzien van het huren en reserveren geldt dat bij annuleringen door de huurder, tot een maand voor de aanvang van de huurperiode, de helft van de huurprijs plus de reserveringskosten als annuleringskosten beschouwd worden. Binnen een maand voor de aanvang van de huurperiode wordt het hele bedrag als zodanig beschouwd. Eventuele schade veroorzaakt door de huurder tijdens het verblijf, zal de huurder in rekening worden gebracht.

Aankomst en vertrek

De safari-tent is beschikbaar om 16:00 uur op de aankomstdag. Op de dag van vertrek moet de safaritent om 10:30 uur weer vrij zijn. Bij aankomst treft u de safaritent schoon aan. Wij verwachten dat u deze bij vertrek ook weer schoon achter zult laten. U dient de kookgelegenheid opgeruimd, en de safaritent als geheel, netjes, bezemschoon achter te laten. De kosten voor de eindschoonmaak en de toeristenbelasting worden in Frankrijk betaald.

Zorg dat u op de hoogte bent van de Franse feestdagen om verrassingen bij aankomst te voorkomen. De winkels zijn op die dagen vaak beperkt open of zelfs gesloten.

Tot slot

Het is niet toegestaan te roken in de safaritent.