Reserveringsformulier camping

Alle velden met * zijn verplichte velden.

U kunt bijvoorbeeld uw voorkeuren aangeven zoals pleknummer, zon, schaduw, dichtbij de faciliteiten of juist niet.

Lees alstublieft 'onze spelregels' hiernaast goed door.

SnuitkeverOnze Spelregels

Reserveren

Als uw aankomst- of vertrekdatum in de periode van 15 juli tot 15 augustus valt, dan is reserveren aan te raden. Als u geen electriciteit nodig heeft, kunt u altijd een plek bij ons vinden ongeacht de periode. Als u zekerheid wilt hebben van een plek en u wilt minimaal 5 nachten blijven, dan is reserveren heel eenvoudig. Vul uw gegevens en de reserveringsperiode in het linker formulier en druk op de knop 'Verstuur'. Houdt u er rekening mee dat alle velden met een * verplichte velden zijn. U kunt het formulier pas versturen als die velden zijn ingevuld. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en in geen geval doorgegeven aan derde partijen.

Als u een reserveringsformulier heeft gestuurd kunt u binnen een dag een antwoord verwachten. Als u geen antwoord krijgt controleer eerst even de spam-folder. Of anders kan er sprake zijn van een technische storing. Stuurt u dan alstublieft een directe mail naar ons (info@lachassagne.net).

Overmaken

De reserveringskosten bedragen € 15,- administratiekosten en € 70,- aanbetalingskosten. Het resterende bedrag voor de hele periode die u heeft gereserveerd, dient bij aankomst betaald te worden. Bij eerder vertrek wordt het bedrag niet gerestitueerd.

Uw reservering is geldig als het geld is overgemaakt op de Credit Agricole Centre France-bank, IBAN FR76 1680 6021 0066 0750 6834 551, BIC AGRIFRPP868, t.a.v.: Maarten Schuit en of Mary Ann Koops, La Chassagne, 03420 Ronnet.

Aankomst en vertrek

De plaats is beschikbaar na 12:00 uur. Dit houdt in dat bij vertrek de plaats ook om 12:00 uur vrij moet zijn. Bij later vertrek wordt een nacht extra in rekening gebracht.

Houdt u er rekening mee dat voor uw reserveringswensen geldt dat wij die kunnen inwilligen 'zolang de voorraad strekt'.

Zorg dat u op de hoogte bent van de Franse feestdagen om verrassingen bij aankomst te voorkomen. De winkels zijn op die dagen vaak beperkt open of zelfs gesloten.

Annuleren

Bij een annulering krijgt u uw aanbetaling terug wanneer u een maand vóór aankomst aangeeft dat er een verandering van uw reservering is. De reserveringkosten blijven betaald.